Deputații Platformei DA ar putea să-și depună mandatele înainte de termen, în semn de protest. Dinu Plîngău: „Noi am discutat despre asta”

0 169

Deputații din fracțiunea parlamentară a Platformei DA ar putea să-și depună mandatele înainte de termin, în semn de protest față de ultimele evenimente.

Despre aceasta a declarat deputatul Dinu Plîngău în cadrul emisiunii „Întreabă Ghețu” de la TV8.

Dinu Plîngău a menționat că ideea a fost deja discutată, dar nu a oferit mai multe detalii.

„Probabil noi o să ne depunem mandatele înainte de termen în semn de protest față de prostia care se întâmplă la moment. Noi suntem oameni realizați.

O să aflați la momentul potrivit. Noi am discutat despre chestia asta”, a menționat Dinu Plîngău.

Prezent în platoul emisiunii, deputatul Pro Moldova Vladimir Cebotari a declarat că „Dacă pleacă Litvinenco, după desemnarea unui Guvern

și domnul Candu a spus că pleacă. Eu sunt gata să plec, dacă învestim Guvernul și pleacă domnul Grosu. Fac aceeași promisiune”.

Amintim că anterior, deputatul din partea Platformei DA a menționat că se „gândește la modul serios să plece din Republica Moldova”, după ce îi va expira mandatul de deputat.

Din fracțiunea parlamentară a Platformei DA fac parte 11 deputați – Alexandr Slusari, Dinu Plîngău, Maria Ciobanu, Inga Grigoriu, Liviu Vovc, Stela Macari,

Chiril Moțpan, Vasile Năstase, Igor Munteanu, Iurie Reniță și Arina Spătaru.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata