Descoperire macabră în Capitală. Corpul neînsuflețit al unui bărbat, găsit într-o gură de canalizare

0 78

Un bărbat a fost găsit decedat într-o gură de canalizare pe strada Calea Ieșilor din capitală. Incidentul a avut loc la 09 octombrie, ora 20.05. Informația a fost confirmată de ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

Potrivit ofițerei de presă, Natalia Stati, poliția a fost alertată de un locatar stabilit pe această adresă, comunicând că în fântâna de canalizare se află un bărbat fără suflare.

La fata locului, imediat s-a deplasat un echipaj BPRO din cadrul Departamentului de Poliție a municipiului Chișinău și grupa operativă a IP Buiucani.

Ajunși la fața locului, au stabilit că bărbatul decedat este vizual în vârstă de 40- 45 ani, fiind solicitat medicul legist.

La examinarea cadavrului de către medicul legist, urme de moarte violentă pe suprafața corpului nu au fost depistate, cadavrul fiind îndreptat la CML pentru a fi stabilită cu exactitate cauza decesului.

În urma documentarii la fața locului și cele comunicate de către martori polițiștilor, s-a stabilit că bărbatul este fără loc permanent de trai și se adăpostea în fântâna de canalizare.

Cazul a fost înregistrat, ofițerii de investigație întreprind toate măsurile în vederea identificării cadavrului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata