Dezvăluirile lui Litvinenco l-a făcut pe Pavel Voicu să vină cu un mesaj pe Facebook: Infirm acest fals

0 197

Ministrul Afacerilor Interne (MAI) infirmă spusele și dezvăluirile deputatului PAS, Sergiu Litvinenco, precum că, în mai multe ministere, inclusiv MAI s-ar face angajări pe ultima sută de metri persoane apropiate socialiștilor, scrie realitatea.md.

„Deputatul Sergiu Litvinenco a ieșit cu declarații, bazate pe o sursă anonimă, afirmând că după alegeri în Ministerul Afacerilor Interne s-ar face angajări masive. Vreau personal să infirm acest fals și să atrag atenția instituțiilor mass-media despre riscul tirajării unei informații care nu corespunde realității. Echipa MAI, pe care am onoarea să o conduc, o pot spune ferm că este una profesionistă și integră, iar fiecare angajat își îndeplinește sarcinile onest. Roadele specialiștilor nu s-au lăsat așteptate. Am depolitizat la maxim instituția, am reușit să păstrăm în toate subdiviziunile profesioniștii valoroși, am majorat salariul polițiștilor cu 10%, peste 4 700 de subofițeri obținând o majorare cu circa 1000 de lei”, se arată în reacția ministrului de Interne.

Precizăm că, astăzi, Litvinenco a declarat că, guvernarea socialistă încearcă în ultimele zile cât se mai află la putere să numească în funcții diferiți conducători în cadrul instituțiilor statului subordonate unor ministere sau chiar Guvernului. Deputatul a făcut trimitere la Ministerul Sănătății, Muncii și protecției sociale, la Ministerul Afacerilor Interne, la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și la Ministerul Agriculturii, Mediului și Dezvoltării Regionale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata