DOC | Aparatul Președintelui, solicitat să ofere informații referitor la coletele care ar fi oferite primarilor din partea lui Igor Dodon

0 115

De curând președintele Igor Dodon a început să le expedieze primarilor din țară colete care conțin raportul său pentru perioada în care se află în funcție, Almanahul politic, dedicat doar lui, și o scrisoare adresată primarilor, susțin reprezentanții Platformei DA, scrie sursa citată.

Astfel, deputata din partea formațiunii, Maria Ciobanu, a cerut explicații Aparatului Președintelui privind sursa achitării acestor livrări. Ea a menționat că într-un răspuns pentru TV8, Poșta Moldovei a precizat că a fost încheiat un contract cu Președinția, însă nu spune valoarea acestuia).
De asemenea Maria Ciobanu a cerut informații despre sursele din care au fost tipărite și elaborate de către o companie de promovare și consultanță materialele de lux incluse în colet: 5000 de exemplare, 260 de pagini din cea mai calitativă hârtie! Între timp, coletele ajung la tot mai mulți din primari. Unii dintre ei refuză să le primească.
„Am primit adineauri un mesaj de la un primar cu demnitate și verticalitate politică, care a returnat plicul trimis de Dodon, obligãndu-l pe “vojdi” să achite el serviciile poștale, ci nu primarul, cum și-ar fi dorit șeful statului. Este un exemplu demn de urmat de către toți primarii!”, a declarat deputata.
Menționăm că Președinția nu a venit, deocamadtă, cu o reacție la informațiile prezentate de Maria Ciobanu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata