DOC | Cei cinci deputați care au părăsit recent PRO MOLDOVA au format platforma parlamentară „PENTRU MOLDOVA”

0 114

Cei cinci deputați care au plecat de la Pro Moldova, Sergiu Sîrbu, Grigore Repesciuc, Ruxanda Glavan, Elenora Graur și Corneliu Padnevici, au semnat pentru constituirea Platformei „Pentru Moldova”.

„Noi propunem spre semnare Convenția privind crearea Platformei parlamentare „Pentru Moldova” în vederea organizării unui dialog eficient și pentru coordonarea acțiunilor politice atât în Parlament, cât și în afara lui. Convenția privind crearea Platformei „Pentru Moldova” a fost semnată deja de grupul nostru parlamentar de deputați neafiliați. Aceasta poate fi semnată de către toți deputații, indiferent de apartenența politică actuală și viziunile politice”, a anunțat Sergiu Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

„Pentru a reanima Parlamentul, să-l impună să muncească, anunțăm că grupul nostru de deputați neafiliați am luat decizia de a ne formaliza într-un grup parlamentar distinct al deputaților neafiliați și lansăm următoarea inițiativă”, a mai explicat deputatul.

Amintim că cei cinci deputați au plecat din Grupul Pro Moldova și au anunțat că vor activa în calitate de deputați neafiliați.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata