DOC | Un deputat a sesizat Procuratura General și ANI: Se pare că Dodon și-a băgat în scheme întreaga familie. Chiar și propria mamă

0 34

Deputatul PAS Doina Gherman a cerut Procuraturii Generale și Autorității Naționale de Integritate să verifice averea mamei președintelui R. Moldova, scrie deschide.md.

Galina Dodon declară o casă de peste 240 de metri patrați, 3 construcții auxiliare de aproape 180 metri patrați precum și 103 terenuri agricole de peste 28 de hectare dar și un cont bancar, asta în timp ce mama președintelui a lucra toată viața profesoară.

„Se pare că Dodon și-a băgat în scheme întreaga familie. Chiar și propria mamă. În loc să o protejeze.

Iată așa un fecior grijuliu. Am adresat Procuraturii Generale și ANI o sesizare la acest subiect. Există presupuneri rezonabile că Igor Dodon își folosește mama în calitate de interpus.

Pe salariul de simplu profesor nu poți agonisi 103 loturi de teren în câțiva ani și economii de sute de mii de lei, plus să mai menții și o gospodărie”, scrie deputatul PAS pe pagina sa de Facebook.

Gherman mai scrie că acum e clar de ce Igor Dodon dansa exact cum îi cânta Plahotniuc: „Pentru că dacă nu coopera, porneau dosare nu doar pe el, ci pe întreg neamul său. Și e clar de ce se teme de un procuror cu adevărat independent. Ca să-și ocrotească familia pe care tot el a băgat-o în scheme”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata