„Dodon continuă să numească corupți în funcții”. Reacția Maiei Sandu la numirea lui Clima în funcția de președinte al Curții de Apel Chișinău

0 142

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, a venit cu o reacție după ce președintele Igor Dodon a semnat decretul de numire a lui Vladislav Clima în funcția de președinte al Curții de Apel Chișinău.

„Dodon continuă să numească corupți în funcții. Corupți care își bat joc de justiție și de oameni. Dodon l-a făcut pe Clima președintele Curții de Apel. Clima este cel care a decis că votul oamenilor nu valorează nimic și a menținut decizia de anulare a alegerilor din Chișinău”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Totodată, aceasta a promis că „în calitate de președinte” niciodată nu va semna „ decrete de numire a judecătorilor corupți”.

Precizăm că decretul de numire a lui Vladislav Clima în funcția de președinte al Curții de Apel Chișinău a fost publicat pe 4 septembrie în Monitorul Oficial. Potrivit decretului, Clima este numit pe o perioadă de 4 ani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata