Dodon i-a trimis lui Usatîi provocatori din Chișinău la întâlnirea de astăzi cu alegătorii municipiului Bălți

0 144

Staff-ul lui Igor Dodon a trimis la Bălți provocatori din aripa tânără a PSRM pentru a da peste cap întâlnirea cu alegătorii, organizată în municipiu de Renato Usatîi. De dimineață, unii dintre aceștia au și trecut pe la corturile de campanie ale candidatului Partidului Nostru pentru funcția de șef de stat.

„Astăzi la ora 17:30 voi avea o întâlnire cu locuitorii din Bălți. Dodon a trimis acolo „Garda Tânără” de la Chișinău, “curcănașii mici”, care deja se apropie de corturile noastre pentru a provoca ciocniri”, a spus Usatîi într-o conferință de presă, susținută joi, 29 octombrie.

Potrivit liderul Partidului Nostru, activiștii PSRM sunt trimiși la întâlnirea care va avea loc în această seară pentru a provoca ciocniri violente, după care să poată lansa acuzații.

“Igor, sună-ți staff-ul din Bălți și cheamă-ți băieții înapoi, pentru că diseară s-ar putea să se întâmple ceva. Dacă cineva va primi un pumn de la bălțeni, o să dați știri că “provocatorii” lui Usatîi au organizat ciocniri”, i-a propus Usatîi oponentului său și l-a chemat să dea dovadă de curaj.

“Dodon, încetează să te mai ascunzi în spatele unor tineri sau ale pensionare. Eu am venit la Fălești singur ca să te chem la dezbateri. Astăzi ai posibilitatea să stai de vorbă cu mine, la dezbaterile electorale care vor avea loc la ora 21:00, la PRO TV”, a adăugat Renato Usatîi.

“Eu nu am organizat provocări, deși mi s-a propus. La ora 15:00, Dodon are o întâlnire la Șoldănești. Le-am spus susținătorilor noștri: “Băieți, nimeni nu face nimic. Puteți doar să puneți întrebări.”

“Dacă voiam, la fiecare întâlnire te așteptau 500 de oameni, iar în unele locuri și câte 1000 și te strigau din urmă “Liuda!”, a adăugat Renato Usatîi.

Amintim că duminică, 25 octombrie, Igor Dodon, înconjurat de bodyguarzi, a fugit de la o întâlnire electorală planificată, după ce acolo a venit Usatîi să-l cheme la dezbateri. În semn de răzbunare, Dodon i-a trimis liderului PN, la o întâlnire cu locuitorii din Comrat, câteva pensionare care au încercat, fără succes, să-i bruieze discursul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata