Doi bărbați riscă până la 15 ani de închisoare pentru omor săvârșit în Chișinău

0 81

Doi boschetari de 39 ani și 43 de ani au fost arestați de oamenii legii, după ce la începutul lunii curente și-au ucis colegul de pahar cu un robinet, iar cadavrul l-au lăsat să zacă în spatele unui garaj de pe strada Independenței, din sectorul Botanica, al capitalei.

Polițiștii au fost sesizați la data de 9 septembrie, de către locatarul unui bloc de locuit amplasat pe str. Independenței, despre faptul că a depistat cadavrul unui bărbat în spatele unui garaj.

La locul faptei imediat s-a deplast grupa operativă a inspectoratului și medicul legist. La examinarea cadavrului de către medicul legist au fost depistate mai multe plăgi tăiate-înțepate în regiunea capului și feței, urmare la ce au dus la decesul bărbatului. Victima s-a dovedit a fi în vârstă de 44 ani și era fără loc permanent de trai.

„ Ca urmare a măsurilor întreprinse de către forțele de ordine, suspecții în comiterea infracțiunii au localizați și reținuți. În cadrul acțiunilor procesual penale indivizii și-au recunoscut vinovăția comunicând că se cunoșteau cu victima. Iar în ziua când s-a produs crima ei împreună au consumat băuturi alcoolice după care între victimă și suspecți s-a iscat un conflict. Ulterior indivizii cu un robinet i-au aplicat mai multe lovituri în regiunea capului, după care au plecat de la locul comiterii infracțiunii. Indivizii nu sunt la prima abatere aceștia fiind judecați pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii și furt”, ser arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Suspecții în comiterea infracțiunii au fost plasați în arest pentru 30 de zile și sunt cercetați penal în conformitate cu prevederile art. 145 C.P ,,Omor intenționat”, care conform legislație se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 10 la 15 ani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata