Doi frați, arestați după ce au bătut și împușcat un bărbat pe stradă

0 82

Doi frați, cu vârstele de 24 și 36 ani, originari dintr-o localitate din r. Dondușeni, au fost reținuți și plasați în arest pentru 30 zile, pentru comiterea unui Huliganism.

Potrivit Poliției Capitalei, dispeceratul Inspectoratului de Poliție a sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost sesizat pe data de 09 octombrie, prin intermediul serviciului unic 112, de către un bărbat care a fost martor la un conflict care a generat în bătaie pe str. Albișoara. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

La locul faptei victima în vârstă de 52 de ani, a comunicat forțelor de ordine că în timp ce făcea cumpărături pe stradă se deplasau doi indivizi care vizibil erau în stare de ebrietate și vorbeau cu cuvinte necenzurate. La observațiile făcute de bărbat pentru a vorbi mai încet și fără cuvinte necenzurate, între ei s-a iscat un conflict care a generat în bătaie. Agresorii i-au aplicat bărbatului mai multe lovituri în regiunea capului și a corpului, totodată unul din agresori a scos și efectuat câteva împușături în direcția acestuia dintr-o armă pneumatică cauzându-i dureri fizice, după care au părăsit locul comiterii infracțiunii. Victima a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Urmare a măsurilor întreprinse de ofițerii de investigație și urmărire penală a IP Râșcani, suspecții în comiterea infracțiunii au fost identificați și reținuți. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, comunicând că în acel moment se aflau în stare de ebrietate.

La moment ei sunt cercetați penal pentru huliganism agravat. Conform legislației penale în vigoare, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata