Donald Trump şi soţia sa intră în carantină după ce unul dintre principalii săi consilieri a fost diagnositcat cu COVID-19

0 105

Preşedintele SUA Donald Trump a confirmat joi noaptea că unul dintre principalii săi consilieri, Hope Hicks, a fost diagnosticată cu COVID-19 şi că el şi soţia sa Melania vor începe ”procesul de carantinare” în aşteaptarea rezultatelor propriilor teste, transmite CNN.

”Hope Hicks, care a muncit foarte mult, fără să facă nici măcar o mică pauză, tocmai a fost testată pozitiv la COVID-19. Teribil! Prima doamnă şi cu mine aşteptăm rezultatul propriilor teste. Între timp, vom începe procesul de carantinare”, a scris Trump pe Twitter joi noaptea.

Hick a călătorit de mai multe ori împreună cu preşedintele în ultima perioadă, inclusiv la dezbaterea de marţi, din Cleveland şi a fost văzută miercuri urcând la bordul Marine One, alături de mulţi alţi consilieri apropiaţi ai preşedintelui SUA – Jared Kushner, Dan Scavino and Nicholas Luna – în condiţiile în care niciunul nu purta mască.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata