Dorin Chirtoacă a publicat rezultatele testului la COVID-19

0 189

Testul la virusul COVID-19 pe care l-a dat azi dimineață candidatul Mișcării Politice Unirea la alegerile prezidențiale, Dorin Chirtoacă, este negativ. Aceasta înseamnă că politicianul nu este infectat cu coronavirus. Despre aceasta a anunțat însuși candidatul pe o rețea de socializare.

Totodată, politicianul a anunțat că mâine dimineață se va lansa oficial în campania pentru scrutinul prezidențial.

Testul la Covid este negativ. Ne vedem maine in fata Parlamentului intr-o conferinta de presa, la ora 11, pentru a prezenta sloganul si mesajul de campanie”, a precizat Chirtoacă.

Amintim că azi dimineață Chirtoacă a anunțat că a dat testul pentru a afla dacă este sau nu contaminat cu COVID-19 după ce un coleg de partid, alături de care a mers și a colectat semnături, a fost infectat cu coronavirus.

Luni, 5 octombrie, Dorin Chirtoacă, candidatul desemnat la prezidențiale de Mișcarea Politică Unirea, a fost înregistrat în cursa pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie curent.

Precizăm că în lista candidaților pentru alegerile prezidențiale au fost înregistrați Renato Usatîi, Andrei Năstase, Tudor Deliu, Igor Dodon, Violeta Ivanov, Maia Sandu și Octavian Țîcu.

Alegerile prezidențiale se vor desfășura pe 1 noiembrie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata