Droguri în valoare de 88 000 lei ridicate de polițiștii sectorului Botanica și de procurori

0 88

Vindeau droguri în capitală. Doi bărbați cu vârstele de 31 și respectiv 44 de ani, au fost reținuți. Aceștia riscă să petreacă de la 7 la 15 ani în închisoare. Oamenii legii au fost pe urmele suspecților timp de două luni. Aceștia au constatat că cei doi se ocupau cu dobândirea drogurilor, împachetarea și vânzarea acestora.

În această perioadă forţele de ordine au acumulat probe, iar pe data de 23 septembrie, i-au reținut pe cei doi indivizi, care intenționau să pună în circulație ilicită, droguri de tip ,,SUBUTEX”.

Astfel, urmare a percheziţiilor corporale şi la domiciliile acestora, au fost depistate şi ridicate circa 110 pastile de ,,SUBUTEX”, care urmau a fi vândute la prețul de 800 lei pentru o unitate.

În urma comrcializării drogurilor, aceștia urmau să obțină ca profit suma de 88 000 lei. Drogurile au fost ridicate, sigilate și expediate la expertiză.

Indivizii au fost plasați în arest preventiv pentru un termen de 30 de zile, iar conform legislației penale în vigoare aceștia riscă închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

Droguri în valoare de 88 000 lei ridicate de Polițiștii sectorului Botanica și Procurori

Doua persoane originare din capitală, cu vârstele de 31 și 44 de ani, care realizau droguri pe teritoriul capitalei, au fost identificate și reținute, în rezultatul colaborării și muncii comune a ofițerilor de investigație și urmărire penală a Inspectoratului de Poliție Botanica și ai Direcției de Poliție a mun. Chișinău de comun acord cu procurorii Procuraturii mun. Chişinău, oficiul Botanica.http://politiacapitalei.md/2020/10/02/droguri-in-valoare-de-88-000-lei-ridicate-de-politistii-sectorului-botanica-si-procurori/

Опубликовано Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău Пятница, 2 октября 2020 г.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata