Dumitru Ciubașenco: Alegerile sunt ca o vaccinare în două faze

0 21

Candidatul la funcţia de deputat din partea blocului electoral „RENATO USATÎI”, jurnalistul Dumitru Ciubaşenco, a comparat viitoarele alegeri cu o vaccinare.

Potrivit lui, în urma acestei „vaccinări” societatea moldovenească „ar trebui să aibă în cele din urmă o imunitate colectivă, care să protejeze cetăţenii de virusul corupţiei şi minciunii”.

Potrivit Infotag, el a scris în reţelele de socializare că „alegerile parlamentare din 2021 sunt o continuare a alegerilor prezidenţiale din 2020”.

„Este ca o vaccinare în două faze împotriva hoţilor înrădăcinaţi la putere. Prima doză a fost efectuată în noiembrie, a doua ar trebui făcută în iulie…

La alegerile parlamentare anticipate din Moldova, lupta nu este între est şi vest, ci între puterea oligarhică, care s-a consolidat în timpul preşedintelui Voronin şi a înflorit în timpul preşedintelui Dodon, cu complicitatea activă a unor astfel de escroci, precum Plahotniuc şi Şor, şi a celor care vor ca într-o zi să demoleze acest regim oligarhic.

Voronin şi Dodon vor pur şi simplu vor să revină la putere pentru a continua vechile scheme de corupţie. Lor li se opun cei care refuză să voteze pentru culiocari şi contrabandişti”, a spus Ciubaşenco.

El a menţionat că platforma electorală a blocului Voronin-Dodon nu conţine o clauză anticorupţie.

„A nu observa că principala problemă a Moldovei de astăzi este pandemia corupţiei, cum ar fi rugina care erodează statul, justiţia, economia, societatea, dar, în acelaşi timp, a fi apărători ai statalităţii este o pură ipocrizie, dar atunci când este prezentată cu un sos geopolitic, atunci aceasta este o acrobaţie a fariseismului”, a concluzionat candidatul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata