Dumitru Ciubașenco critică concurenții care au organizat o bătălie geopolitică

0 20

Partidul PAS al Maiei Sandu şi blocul Dodon-Voronin (PSRM-PCRM) „au organizat o bătălie geopolitică la aceste alegeri pe bază de piatră pe piatră”.

Despre aceasta a declarat Dumitru Ciubaşenco, candidat la funcţia de deputat din blocul Renato Usatîi.

Potrivit Infotag, el a scris în reţelele de socializare că principalii concurenţi electorali „pun pe baricade şi împing unul împotriva celuilalt grupuri de oameni, care se opun cinic unul altuia, astfel încât cei care incită la acest război civil hibrid să poată păstra şi mai departe poziţiile lor egoiste politice şi comerciale.”

„Aceşti doi participanţi la alegeri sunt pentru continuarea războaielor politice şi geopolitice din Moldova. În asemenea condiţii, ţara nu va avea pace, stabilitate, armonie şi dezvoltare timp îndelungat”, a scris el.

El consideră că blocul „Renato Usatîi” este „a treia forţă din viitorul Parlament, un „buffer” care va înbuna războiul distructiv al celor două extreme”.

„Blocul „Renato Usatîi” nu este de dreapta sau de stânga, ci o forţă centristă care nu acceptă extreme şi acţionează ca un mediator între poli, ajută diferite părţi ale societăţii divizate să găsească un limbaj comun şi să interacţioneze.

Această forţă reprezintă consolidarea statalităţii moldoveneşti, dezvoltarea independentă a Moldovei, cooperarea reciproc avantajoasă cu partenerii, atât în Vest, cât şi în Est. Votul pentru blocul „Renato Usatîi” este nu doar rezonabil, ci şi corect”, este menţionat în postare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata