Dumitru Diacov dezvăluie o discuție cu Plahotniuc despre Partidul Șor: Mi-a zis „du-te la Iaralov, el se ocupă de această chestie”

0 345

Dumitru Diacov oferă detalii despre o discuție avută cu fostul oligarh Vladimir Plahotniuc acum doi ani, despre Partidul Șor. „Du-te la Iaralov, el se ocupă de această chestie”, i-ar fi spus Plahotniuc. Dezvăluirile au fost făcute la Cabinetul din Umbră de la Jurnal TV.

„Am fost foarte mirat de apariția acestei structuri și chiar m-am revoltat. Am avut discuții cu Plahotniuc atunci prin 2018. Eram de părere că acest partid rupe și pe segmentul nostru de centru stânga. Atunci am inițiat aceste discuții și-i spun lui Plahotniuc: nu e normală chestia asta, nu e un partid în sensul clasic. Erau pretenții și de la primari că apare cineva care vinde orez ieftin”, a dezvăluit Diacov.

„El mi-a spus „du-te la Iaralov, că el se ocupă de această chestie”. Acum ei s-au format, au organizații teritoriale, este deja altceva”, a adăugat liderul de onoare al PD, referinfu-se la fostul vicepreședinte al formațiunii, Serghei Iaralov.

Diacov a fost întrebat de jurnalistul Vitalie Călugăreanu în spatele cui se află acum Plahotniuc.

„E bună întrebarea, luați-i un interviu. Unde e acum, în Turcia?”, a fost răspunsul lui Diacov.

Precizăm că, anterior, Diacov a declarat că Serghei Iaralov a fost cel care l-ar fi ajutat pe Ilan Șor să rămână în liberate.

 

 

sursa: jurnal.md

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata