Dumitru Diacov: Situația din țară s-ar putea înrăutăți după alegerile anticipate

0 183

Situația din țară s-ar putea înrăutăți după scrutinul parlamentar din 11 iulie. Asta pentru că formațiunile care vor intra în Legislativ s-ar putea să nu voteze un nou Guvern. Declarația a fost făcută de preşedintele de onoare al Partidului Democrat din Moldova, Dumitru Diacov, în cadrul emisiunii „În centrul atenţiei” de la Publika TV.

„Reieşind din situaţia actuală şi disputele care au loc acum, pot fi făcute anumite prognoze. Eu cred că starea lucrurilor s-ar putea complica şi mai mult, în comparaţie cu ceea ce am avut acum trei-patru luni. Asta dacă va fi greu de format un Guvern sau dacă Guvernul va fi format într-un mod forţat”, a spus Diacov.

Dumitru Diacov susţine că nu poate fi exclus scenariul unor noi alegeri anticipate după 11 iulie.

„- Cred că va fi o tragedie. Partidele care vor provoca aceste alegeri anticipate vor trebuie să explice cum s-a întâmplat asta. Cred că vor fi întrebări din partea populației şi faţă de preşedintele ţării”, a declarat Dumitru Diacov.

Sondajele realizate până în prezent arată că, deocamdată, niciun partid nu va avea o majoritate parlamentară după scrutinul anticipat din 11 iulie.

 

 

sursa: publika.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata