„E folclor electoral”. Cum a comentat PSRM acuzațiile PAS-ului la adresa lui Dodon

0 72

„Este un folclor electoral inventat de concurații politici”. Astfel comentează Partidul Socialiștilor declarațiile reprezentanților PAS, care l-au învinuit pe Igor Dodon că „vrea să cumpere 70 de mii de voturi cu câte 25 de mii de dolari”.

„Acesta e folclor electoral inventat de concurenții politici. Mai bine s-ar ocupa de formularea soluțiilor reale pentru problemele cetățenilor”, se arată în mesajul serviciul de presă al PSRM.

În cadrul unei conferințe de presă, Sergiu Litvinenco, candidat la funcția de deputat din partea PAS, a declarat că informațiile pe care le deține privind cumpărarea celor 70 de mii de voturi „sunt certe”, iar acum se fac pregătirile necesare pentru această „fraudă”.

„Avem informația certă potrivit căreia Dodon vrea să cumpere 70 de mii de voturi. Cu bani, cu câte 25 de dolari. Acum se fac toate pregătirile în acest sens. Fiți atenți la cifră – 70 de mii de voturi cumpărate. Este cea mai mare fraudă care a existat în Republica Moldova. Sunt practic 5 la sută din voturile alegătorilor, care pot însemna vreo șapte mandate suplimentare pentru Dodon. Mandate cumpărate. Nu este vorba de oameni din regiunea transnistreană care merg să voteze liber și conștient. Este vorba de o corupere masivă a alegătorilor. Nu poate fi tolerat”, a menționat Litvinenco.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata