Eugeniu Nichiforciuc: Mă judec cu Filip, Jizdan, Carp și Slusari. După emisiune, posibil că mă voi judeca și cu Candu

0 853

Deputatul Eugeniu Nichiforciuc a explicat de ce nu îl acționează în judecată pentru calomnie pe Andrian Candu. În cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, acesta a declarat că replicile lui Candu nu îl deranjează pentru că le percepe doar ca o frustrare personală a fostului coleg de partid.
„Înainte de a pleca din PDM, domnul Candu mi-a propus să plec cu ei să construim alt partid, eu am refuzat deoarece nu avem aceleași viziuni politice, eu am depus mult suflet și muncă în Partidul Democrat, respectiv este o supărare, o frustrare neîntemeiată. Astăzi oricine poate să declare orice. Nu l-am acționat în judecată deoarece îl înțeleg, are o frustrare personală a dumnealui. Absolut tot ce este deranjant sau este un fals eu atac în judecată. La moment am un proces de judecată cu Filip, Jizdan, Carp. După emisiune, posibil că mă voi judeca și cu Candu”, a declarat Nichiforciuc.

Și președintele Pro Moldova, Andrian Candu, a renunțat în ianuarie curent la cererea de chemare în judecată depusă împotriva fostului coleg de partid din PDM Eugeniu Nichiforciuc, dar și a mai multor instituții media. Este vorba de acuzațiile aduse de Nichiforciuc, precum că cei care au părăsit Partidul Democrat ar fi primit câte 150-250 de mii de euro.

 

sursa: nordnews.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata