Femeie ucisă cu sânge rece, de propria fiică de 21 de ani, la Comrat

0 206

Surse apropiate anchetei ne-au comunicat că tânăra s-ar fi certat cu mama să din cauza că aceasta ar fi încercat să o interneze la un Dispensar Narcologic.

Fata, fiind în stare de ebrietate narcotică, a luat un cuțit de bucătărie și a înjunghiat-o de mai multe ori, după care i-a smuls inima din piept și a aruncat-o în apartament. După crimă, fata a fugit la un amic, însă a fost reținută de polițiști.

Trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge în propria locuință.

Descoperirea macabră a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 23:00, în orașul Comrat.

Potrivit datelor preliminare, victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 40 de ani.

Medicii-legiști veniți la fața locului au depistat pe suprafața cadavrului, ce zăcea într-o baltă de sânge la podea, mai multe semne de moarte violentă.

Polițiștii au stabilit că femeia a fost înjunghiată de multiple ori cu un cuțit de către propria fiică, o tânără de 21 de ani,

care după comiterea crimei a fugit într -o direcție necunoscută.

Ulterior, pe urme fierbinți, oamenii legii au reținut-o pe tânără și au escortat-o la inspectorat.

Este de menționat că tânăra este consumatoare de droguri, iar în prezent, pe numele ei a fost pornită o cauză penală și a fost reținută pentru 72 de ore.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima, dar și motivul care a făcut-o pe tânără să-și omoare cu bestialitate propria mamă.

 

 

sursa: deschide.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata