Flashmob pe Facebook. Mii de utilizatori și-au încărcat pe pozele de profit rame cu #anticipate

0 68

Alegerile parlamentare anticipate au devenit un subiect tot mai discutat în societate. Utilizatorii de Facebook au pornit un adevărat flasmob pe rețeaua de socializare. Mulți își încarcă rame pe pozele de profil pe care scrie #anticipate.

 

 

Din câte se pare, hashtag-ul a devenit simbolul acțiunii de pe Facebook, iar ideea pare să fi fost inspirată de la renumita poză în care liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, i-a arătat lui Igor Dodon semnul gratiilor, la o întâlnire pe care acesta din urmă o avea cu locuitorii din Fălești, acolo unde Usatîi a mers să-l invite la o rundă de dezbateri.

Tot pe Facebook, a fost creat și un grup în care sunt chemați să se înscrie toți cei care susțin ideea anticipatelor.

Cei care solicită dizolvarea cât mai rapidă a parlamentului  și alegerea unui nou legislativ explică necesitatea anticipatelor în mod diferit.

 

“Anticipatele reprezintă șansa Republicii Moldova de a curăța sistemul politic. Anticipatele reprezintă vocea fiecărui cetățean!”, spun cei de la Confresul Tineretului.
Pentru alegeri parlamentare anticipate pledează și mai mulți poiliticieni.

Iar liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, și-a creat propria ramă pe care scrie #anticipate și care a fost încărcată de membrii și simpatizanții formațiunii.

Tot Usatîi spunea în campania electorală că instituțiile statului pot fi curățate, iar întreaga țară resetată, odată cu ce va fi curățată clasa politică, lucru care poate fi făcut la alegeri parlamentare anticipate. Pentru un nou legislativ s-au pronunțat astăzi și mai mulți cetățeni care au stat de vorbă cu unul dintre liderii Partidului Nostru, Ilian Cașu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata