FOTO | Accident la Călărași. O ambulanță s-a tamponat cu un autocamion: Sunt victime

0 64

O ambulanță aflată în misiune s-a tamponat violent cu un autocamion, la Călărași. Toți cei aflați în autospeciala medicală, au ajuns la spital.

Impactul s-a produs în prima jumătate a zilei de 29 decembrie, în apropierea orașului. Potrivit ofițerului de presă de la IP Călărași, Cristina Vicol, preliminar, totul s-a întâmplat în timp ce echipajul medical ducea spre spital un pacient. Din cauza vitezei excesive, șoferul ambulanței, în vârstă de 30 de ani nu s-a isprăvit cu ghidajul într-o curbă periculoasă și a ieșit pe contrasens, tamponându-se cu un camion ce venea regulamentar din sens opus. Vehiculul de mare tonaj era condus de un bărbat de 63 de ani.

La fața locului a fost chemată o altă ambulanță care a preluat persoanele rănite și le-a dus la spital. În prezent, atât echipa medicală și șoferul ambulanței, cât și pacientul transportat au fost internați în spital cu traume primite după coliziune. Șoferul autocamionului nu a pățit nimic. La moment, se mai cunoaște că niciunul dintre șoferi nu consumase alcool înainte de a urca la volan.

sursa: echipa.md

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata