FOTO | Exemplu de administrare a unei localități. Primărița din Drochia i-a surprins pe orășeni cu o nouă realizare

0 90

În orașul Drochia a fost amenajat un nou teren multifuncțional de joacă și sport, pe lângă cele trei inaugurate vara aceasta. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Primăriei localității, unde au fost postate și poze din care se poate vedea cum arată echipamentele sportive și de joc.

În luna august a acestui an, alte trei terenuri de joacă au fost inaugurate în orașul Drochia, cu prilejul hramului localității, sărbătorit în ziua Adormirii Maicii Domnului. Despre aceasta a scris pe Facebook primarul localității, Nina Cereteu, delegată acolo de Partidul Nostru.
Edilul a vizitat unul dintre terenuri, care este multifuncțional și care a fost amenajat cu sprijinul financiar al fundației de caritate a liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi.

“Suntem la prima treaptă de restaurare a parcului din oraș, care se face tot datorită fundației. Parcul a fost pavat, amenajat cu bănci și urne. Avem instalate în oraș trei terenuri de joacă mari și astăzi o să mai vedem unul frumos”, a menționat primarul de Drochia, Nina Cereteu.

“În cinci ani, în toate proiectele implementate în orașul Drochia, din bani personali am investit 2 milioane 200 de mii de lei. Am contribuit la dezvoltarea acestui oraș. Știu că acești bani au fost cheltuiți rațional de doamna primar, care s-a consultat cu orășenii, a pus pavaj…”, a spus Renato Usatîi în timp ce intra, însoțit de Nina Cereteu, în parcul din Drochia, pavat la indicația primarului în anul 2016.

“În 2015, era imposibil să mergi pe aici. Locul era plin de tufișuri și neiluminat, dar astăzi e un loc frumos și noi ne bucurăm că oamenii se adună aici în fiecare seară, nu doar de sărbători, și vă mulțumim pentru tot suportul pe care ni l-ați oferit pe parcursul acestor ani, pentru că chiar l-am simțit”, a menționat primarul Nina Cereteu.

Restaurat tot în timpul mandatului Ninei Cereteu a fost și havuzul din oraș, care nu a lucrat aproximativ 20 de ani.

“I-am păstrat construcția autentică, așa cum a fost din start și doar l-am restaurat. Noi depunem tot efortul ca să creăm condiții bune, să implementăm cât mai multe proiecte, să reușim să atragem drochienii înapoi acasă”, a spus atunci Nina Cereteu.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata