FOTO | În Transnistria sunt plasate anunțuri pe străzi pentru cei care vor să-și vândă votul cu 50$ la alegerile de mâine

0 747

În regiunea transnistreană sunt plasate anunțuri pe străzi pentru deținătorii cetățeniei R. Moldova care mâine, în cadrul turului doi al alegerilor prezidențiale, vor să-și vândă votul pentru 50 de dolari. scrie deschide.md.

O fotografie în acest sens a fost publicată pe Facebook de către vicepreședintele Platformei DA, Igor Munteanu.

„Alegeri. 14 noiembrie. Pentru pace și stabilitate”, se menționează în anunț unde este indicată locația unde va fi organizat transport pentru deplasarea la secțiile de votare și numărul de telefon la care se fac înscrierile.

„Intr-un sistem de securitate găurit, mercenarii au făcut o afacere prosperă din tranzacțiile electorale cu voturile sărmanilor votanți separatiști. În Republica Moldova. Insist pe calificativul ”sărman” și pe ”separatist” în pofida trendului politcorrectness de care suferă niște fețe palide pe la Chișinău. Într-un teritoriu ocupat, așa cum este definită Transnistria de o decizie a Curții Constituționale, toți cei care susțin implicit ori explicit regimul separatist sunt separatiști. Fițuica lipită pe mai multe panouri la Bender și Tiraspol asta spune. Regimul permite recrutarea doritorilor de a-și vinde votul contra 50 $ la Tiraspol pentru că-i convine să sprijine sateliții Kremlinului în stânga Nistrului, fiindu-le mentori, parteneri și tovarăși”, scrie Munteanu pe pagina sa de Facebook.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata