FOTO | Mobilizare a diasporei la Paris. La Tel Aviv sunt probleme de electricitate la secția de votare

0 117

La Paris și TelAviv, cetățenii R. Moldova au venit la secțiile de votare înainte de deschiderea secțiilor. La cea din urmă au existat anumite probleme cu electricitatea în secția de votare, scrie deschide.md.

Cozi imense au fost și la Paris acolo unde cu 10 minute înainte de a fi deschisă secția de vot sute de cetățeni ai R. Moldova așteptau să își exercite dreptul la vot.

Un cititor fidel a expediat la adresa redacțieie noastre o poză în care se vede o coadă imensă la secția de vot din Tel Aviv. Poza ar fi fost făcută la ora 07:40

Amintim că la primele ore ale dimineții la o secție de votare din Hamburg s-au format deja cozi. Aceeași situație este și la Iași unde mai mulți cetățeni ai R. Moldova stau la coadă pentru a reuși să voteze la alegerile prezidențiale.

Astăzi în R.Moldova se desfășoară turul II al alegerilor prezidențiale. Lupta se dă între Maia Sandu și Igor Dodon. Alegătorii din țară, dar și din străinătate sunt așteptați la cele 2143 de secții de votare. Din numărul total de secții, 139 sunt deschise în străinătate, iar altele 42, deschise pe teritoriul R.Moldova, sunt destinate alegătorilor din regiunea transnistreană.

 

sursa: deschide.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata