FOTO | Reglări de conturi cu final tragic: Doi frați „au luat cu asalt” un tractor din mers. Unul a murit

0 53

Doi indivizi au atacat un bărbat în câmp, la Orhei. În timpul luptei dintre aceștia, tractorul în care se aflau s-a inversat, iar unul dintre atacatori a fost strivit de vehicul. Incidentul nefericit a avut loc aseară, 10.11.2020, la orele 19:15. Informația a fost confirmată de ofițera de presă a IGP, Mariana Bețivu.

Potrivit Poliției, apelul telefonic a fost efectuat de către un bărbat în vârstă de 65 de ani, din satul Sămănanca, raionul Orhei.

Bărbatul a comunicat oamenilor legii că, în timp ce conducea tractorul de model MTZ 82 în extravelanul satului Sămănanca, a fost atacat de către un bărbat de 35 de ani și un bărbat în vârstă de 49 de ani, de asemenea, locuitori ai satului Sămănanca.

Unul din ei a pătruns în interiorul cabinei tractorului lovindu-l cu pumnii peste diferite părți ale corpului, iar altul a rămas pe scara tractorului.

În urma conflictului, șoferul tractorului nu s-a isprăvit cu conducerea și s-a inversat.

În urma inversării tractorului, atacatorul în vârstă de 35 de ani a decedat la fața locului.

Totodată, la fața locului bărbații au fost testați cu ajutorul aparatului Alcotest Drager, rezultatul final la șoferul tractorului fiind 0,00 m/l, iar la bărbatul în vârstă de 49 de ani fiind de 0,74 m/l.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata