FOTO | Sediul PSRM din Căușeni, stropit cu rahat. Imaginile au fost postate de un socialist, iar la scurt timp – șterse

1 366

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc miercuri la oficiul Partidului Socialiștilor (PSRM) din orașul Căușeni. Sediul formațiunii ar fi fost stropit cu rahat. Cel puțin asta a scris pe rețelele sociale ex-deputatul PSRM, Oleg Cuciuc, atașând mai multe imagini de la fața locului, scrie tv8.md.

Din imaginile publicate pe Facebook se poate vedea că au fost stropiți atât pereții din exteriorul oficiului, cât și din interiorul acestuia. Fecalele ar fi fost aduse într-o pungă neagră cu calendar.

La scurt timp, însă, Oleg Cuciuc a șters postarea. Întrebat din ce motiv a făcut asta, socialistul a spus că „imaginile urmează a fi redactate”. Oleg Cuciuc a relatat că el însuși este autorul acestor fotografii, făcute astăzi, și că nu știe cu exactitate ce s-a produs acolo, însă, a menționat că la fața locului a venit poliția.

Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a confirmat că acest caz a fost înregistrat și că oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii incidentului.

În postarea făcută pe Facebook, Oleg Cuciuc a venit cu un mesaj denigrator la adresa șefei statului Maia Sandu, care a întreprins astăzi o vizită în Căușeni. Rugat să comenteze cele scrise, ex-parlamentarul a spus: „reveniți mai târziu, muncesc lucrătorii poliției aici. Nu pot vorbi”.

Le-am contactat pentru reacții și pe purtătoarele de cuvânt ale PSRM, Carmena Sterpu și Irina Astahova, însă acestea nu ne-au răspuns la telefon.

Ieri, Oleg Cuciuc a anunțat că și deputații socialiști Vasile Bolea și Gheorghe Para au întreprins o vizită la Căușeni.

 

1 Comentariu
  1. […] cunoscut după ce fostul vicepreședinte al raionului Căușeni, ex-deputatul PSRM Oleg Cuciuc, a publicat imagini în care se vede că sediul a fost murdărit cu materii fecale aduse într-o pung…. Poliția din Căușeni s-a autosesizat din imaginile făcute […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata