FOTO | Un polițist beat a provocat un accident în raionul Criuleni, soldat cu decesul unui tânăr

0 122

Un bărbat de 26 de ani a murit, în urma unui accident care s-a produs în noaptea de 23 octombrie, la ora 00.55, pe traseul Bălăbănești-Dubăsarii Vechi, în satul Mălăieștii Noi, raionul Criuleni. La volanul mașinii se afla un polițist în stare de ebrietate. Acesta ar fi depus cerere de concediere acum 10 zile.

Coliziunea s-a produs la intrarea în satul Mălăieștii Noi. Un tânăr de 21 de ani, conducând cu viteză excesivă un automobil a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar mașina s-a răsturnat, după care s-a izbit într-un copac de pe marginea carosabilului. În autoturism mai aerau doi pasageri – de 24 și de 26 de ani.

În urma impactului, pasagerul de 26 ani, care se afla pe bancheta din spate, a murit pe loc, iar celălalt pasager și șoferul nu au suferit leziuni grave.

Conducătorul auto a fost supus testului alcoolscopic de tip DRAGER, în aerul expirat fiind stabilită o concentrație de alcool de 0,64 mg/l. Șoferul a fost reținut pentru 72 de ore, iar oamenii legii au inițiat o cauză penală.

Bărbatul de la volanul mașinii activează în cadrul Brigăzii cu Destinație Specială „Fulger”. Potrivit unui comunicat publicat pe 23 octombrie, acesta a cerut pe 12 octombrie să fie eliberat din funcție, însă în baza Codul Muncii a fost obligat să mai activeze încă 14 zile. Din ziua depunerii cererii cu privire la încetarea raportului de muncă, acesta nu s-ar fi prezentat la serviciu din motive de sănătate.

Un polițist beat a provocat un accident în raionul Criuleni, soldat cu decesul unui tânăr (FOTO)
Un polițist beat a provocat un accident în raionul Criuleni, soldat cu decesul unui tânăr (FOTO)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata