FOTO/VIDEO | Ce a pățit un tânăr după ce un țânțar l-a înțepat în picior. Rezultatul analizelor este crunt

0 114

Piciorul unui tânăr din Cambodgia s-a umflat și a ajuns de cinci ori mai mare decât ar fi fost normal, din cauza unei înțepături de țânțar care s-a infectat și nu a fost tratată timp de peste 20 de ani.

Bong Thet, în vârstă de 27 de ani, a ajuns să se deplaseze cu dificultate, fiind nevoit să își târască piciorul infectat, potrivit Daily Mail.

Problemele tânărului au apărut după ce a fost înțepat de un țânțar când avea doar șase ani. Din cauza mâncărimii, acesta s-a scărpinat insistent, provocându-și răni. Părinții săi au crezut că fiul lor s-a zgâriat în timp ce se juca afară și au ignorat problema.

Ulterior, pe piciorul acestuia au început să apară mici umflături, care până la vârsta de 12 ani i-au cuprins tot membrul. Abia atunci părinții să-i și-au dat seama de gravitatea problemei, însă nu au avut bani pentru tratamentele medicale.

Bong a declarat că visa să devină fotbalist, însă nu și-a mai putut îndeplini visul din cauza problemelor de la picior. El a trebuit să renunțe și la școală, pentru că nu se mai putea deplasa pe distanțe lungi și în rarele ocazii când reușea să ajungă, ceilalți copii îl hărțuiau.

Piciorul său a continuat să se umfle timp de peste 20 de ani, fără să fie consultat de vreun medic. Asta până la începutul acestei luni, când mai multe persoane au auzit povestea sa și au fost dispuse să îl ajute.

O femeie de afaceri i-a donat 10 milioane de rieli cambodgiani ( echivalentul a 2.000 de euro), bani pe care tânărul i-a folosit ca să își facă analiz medicale. Însă testele de sânge au arătat că Bong are filarioză limfatică, o boală cauzată de paraziți. Din păcate, nu există niciun tratament pentru această boală, însă medicii i-au dat o serie de medicamente care să îi îmbunătățească starea.

Bong Thet, 27, was bitten by mosquitoes when he was younger, causing his leg to swell five times its size

He once dreamed of being a footballer, but his condition means he hasn't been able to kick a ball for more than two decades

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata