FSB susține că discuția telefonică dintre Navalnîi și un agent, publicată într-o investigație, este falsă

0 38

FSB susține că înregistrarea audio făcută publică de opozantul rus Alexei Navalnîi, care dezvăluie noi detalii în cazul otrăvirii sale, este trucată.

„Imaginile video cu discuția telefonică este fals. Așa-zisa investigație apărută pe internet despre anumite presupuse acțiuni împotriva lui Alexei Navalnîi nu este decât o provocare îndreptată împotriva FSB”, se arată într-un comunicat publicat de Meduza.

Amintim că astăzi a fost publicată o investigație în care se prezintă o discuție telefonică dintre un agent FSB care povestește detalii despre otrăvirea opozantului rus. Konstantin Kudryavtsev a vorbit și despre alte persoane implicate în otrăvirea lui Alexei Navalnîi în orașul siberian Tomsk și despre cum a fost trimis să „facă curat”. Dar agentul nu vorbea la telefon cu un oficial din Consiliul Național de Securitate al Rusiei, așa cum credea el, ci chiar cu Navalnîi, care a fost la un pas de moarte după incidentul din august.

În timpul discuției telefonice, angajatul FSB spune că  neorotoxina letală Noviciok i-a fost plantată în lenjeria intimă a lui Navalnîii.

 

 

sursa: tv8.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata