Gabriel Jizdan și Tatiana Balan au câștigat ”mixtul” de la ”Chișinău Padel Open 2021”

0 38

Turneul național de padel ”Chișinău Padel Open 2021”, competiție din cadrul ”Moldova Padel Tour”, organizată de Clubul Sportiv CAMI, în parteneriat cu Direcția, Educație, Tineret și Sport a Mun. Chișinău, sub egida Federației de Padel din Republica Moldova a ajuns la finalul categoriei PRO Mixt Seniori.

Echipa formată din Tatiana Balan și Gabriel Jizdan au câștigat maxima competiție la proba mixt, după ce s-au impus în toate partidele tabloului:

6-3, 6-0 vs Bianca Roșca / Daniel Tăbăcaru

7-6, 7-5 vs Nadejda Chirica / Gheorghi Chirica

6-2, 6-1 vs Vera Racu, Greg Calalb

Pe locul al doilea s-au clasat soții Nadejda și Gheorghi Chirica, iar pe ultima treaptă a podiumului au urcat Bianca Roșca și Daniel Tăbăcaru.

Premianții au primit trofee și medalii din partea organizatorilor și a Direcției Generale, Educație, Tineret și Sport a Mun. Chișinău, cât și mult râvnitele puncte în Clasamentul Național.

În topul național la PRO Mixt Seniori, după acest turneu, pe jumătatea feminine, pe prima poziție este Alexandra Zaicenco, urmată de Elena Organ și Tatiana Balan, ultima la egalitate cu Adelina Iucal. Pe jumătatea masculină, pe prima poziție a urcat Gabriel Jizdan, fiind urmat de Mario Calmîc și Daniel Oprea, ultimul la egalitate de puncte cu Gheorghi Chirica.

Următorul turneu național va fi organizat în luna noiembrie, ultimul din acest an – Masters Padel Moldova 2021. La PRO Mixt Seniori vor concura nume grele: Alexandra Zaicenco / Cătălin Tropin, Olga Cosîc / Alexandru Dubrovin, Victoria Moraru / Victor Pîrvu și Adriana Sosnovschi / Andrei Ciumac.

NewsIn.md este partener media al Federației de Padel din Republica Moldova.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata