Gheorghe Cavcaliuc, după ce membrii partidului l-au stropit cu verde de briliant pe vicepreședintele raionului Sângerei: Este o decizie asumată

0 62

După ce vicepreședintele raionului Sângerei, Tudor Tutunaru, a fost stropit cu verde de briliant de membrii Partidului Acasă Construim Europa (PACE),

condus de fostul șef IGP, Gheorghe Cavcaliuc, pentru că acesta s-ar fi vaccinat împotriva COVID-19 înaintea medicilor, Cavcaliuc a venit cu o reacție.

Potrivit lui, acțiunea este una asumată, iar alți funcționari publici care la fel s-au vaccinat înaintea medicilor riscă să pățească la fel.

„Noi am urmărit în ultima perioadă de timp că funcționarii fac abuz de funcția înaltă pe care o dețin și se vaccinează cu vaccinul care este destinat medicilor,

doar să își salveze viața lor. Eu consider mai scumpă viața medicilor.

Noi am decis ca un apel și un protest din numele poporului și al medicilor în privința acestor funcționari care își permit să se vaccineze înainte.

Domnul Tutunaru, ca vicepreședinte al raionului Sângerei, care este din partea PPDA, a făcut și el acest abuz în serviciu, s-a vaccinat pe ascuns,

făcând uz de funcția pe care o are în detrimentul medicilor. De aceea, colegii mei din PACE, astăzi, l-au vopsit cu verde de briliant.

Este ca un protest din partea medicilor și a marcat această persoană care s-a vaccinat înaintea lor”, a explicat Gheorghe Cavcaliuc.

Amintim că vicepreședintele raionului Sângerei, Tudor Tutunaru, a fost atacat ieri și stropit cu verde de briliant pe fața, cap și în ochi de membrii partidului „PACE”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata