Gheorghe Cavcaliuc împreună cu alte două persoane și-ar fi procurat o fabrică de producere a țigărilor și au construit o stație PECO

0 286

Liderul Partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, împreună cu Mihail Ciubaciuc și Anton Murgoci, un fost angajat MAI, și-ar fi procurat o fabrică de producere a țigărilor în raionul Rezina, iar la Criva au construit o stație PECO, pe care ulterior au dat-o în chirie, scrie jurnal.md.

Informația a fost făcută publică de către Vladimir Maiduc, fost șef al Serviciului de Securitate Internă din cadrul Ministerului de Interne.

„Acuma ei produc țigări. Eu le-am spus asta și procurorilor cu vreo 3 luni în urmă, dar n-a fost nicio reacție. Am dat un set de documente la procuratură. Tot ei au construit o stație PECO în orășelul Criva, apoi au dat-o în chirie la Rompetrol. Ea este pusă la evidență pe mama lui Ciubaciuc”, a declarat Maiduc la emisiunea „Cabinetul din Umbră” de la Jurnal TV.
Gheorghe Cavcaliuc nu a răspuns la apelurile telefonice repetate ale Jurnal TV pentru a comenta acuzațiile care i se aduc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata