Globurile de aur 2021. Au început deja pariurile pe nominalizări. Când vor fi anunțate

0 18

Globurile de Aur îşi vor anunţa nominalizările pentru cele mai bune filme şi seriale din 2020. A 79-a gală va avea loc pe 28 februarie.

Cunoscutul site Rotten Tomatoes a făcut o serie de predicţii.

Pandemia a provocat haos şi întârzieri de producţie în ce priveşte clasamentul filmelor nominalizate anul acesta în cadrul festivalului.

Filmul Succesiunea nu îşi va câştiga anul acesta titlul de cel mai bun film dramă. Nici Marvel nu va avea o revenire prea curând într-o comedie mixtă.

Aşadar, printre filmele selecţionate în cadrul premiilor Globurilor de Aur
se va număra The Queen, selectată ca cea mai bună serie dramă pentru fiecare cele trei sezoane anterioare.

Filmul Ma Rainey’s Black Bottom este de aşteptat să câştige cele mai multe nominalizări.

Pentru cel mai bun film, acesta îşi împarte şansele la victorie cu One Night in Miami. Viola Davis, Zendaya şi Frances McDormand

sunt favorite pentru premiul de Cea mai buna actriţă în rol princiapal. Pentru Cel mai bun actor, numele grele nominalizate ar putea fi Gary Oldman şi Tom Hanks.

The Crown e posibil să fie serialul cu cele mai multe nominalizări la Globurile de Aur. Actorul Josh O’Connor, cel care îl joaca pe Prinţul Charles

este posibilul favorit la categoria Cel mai bun actor. Şi Olivia Colman este favorită la o nominalizare pentru rolul Reginei.

La categoria Cea mai buna actriţă într-un rol secundar favorite ar putea fi Gillian Anderson şi Helena Bonham Carter.

Ele le joacă pe Margaret Thatcher şi Prinţesa Margaret tot în The Crown. Producţia este favorită inclusiv la categoria Cel mai bun serial de dramă.

Şi The Mandalorian este de departe cel mai bun film animat dramă. Dacă ţi-a plăcut Queen Gambit trebuie să ştii că a dominat nominalizările în această iarnă

şi a fost pentru a doua oară clasificată la Best Movie ,serie nelimitată.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata