Gluma care l-a costat pe un bărbat din Anglia 18 luni de muncă în folosul comunității

0 82

Un bărbat din Anglia a postat un videoclip pe rețelele de socializare în timp ce își lingea degetele ca mai apoi să le șteargă de produsele unui supermarket, scrie LadBible.

Benjamin Best ieșise la cumpărături pentru bunicii săi la trei săptămâni de la ieșirea din carantică, când a desfășurat actul la un magazin Lidl din Bridport, Dorset.

În clip, tânărul de 20 de ani poate fi văzut purtând o mască și mănuși, acesta și-a introdus două degete în gură, iar mai apoi le-a șters de un set de șervețele.

Imaginile au fost încărcate pe Snapchat unde au fost vizualizate de 60 de persoane, dintre care una le-a raportat poliției.

Best a fost apoi arestat sub suspiciunea că a contaminat cu intenție bunurile.

Vorbind în timpul unei audieri, procurorul, Charles Nightingale, care a anchetat cazul, a declarat că infracțiunea a avut loc pe 3 aprilie, când au fost adoptate măsuri stricte de igienă.
Charles Nightingale: “A crezut că este o glumă. A crezut că prietenilor lui li se va părea amuzant. Dar nu a fost. Unii oameni care au văzut filmarea au raportat-o poliției”.

Best a pledat vinovat și s-a ales cu 18 luni de muncă în folosul comunității și 180 de ore de muncă neremunerată. De asemenea, a fost obligat să plătească o taxă suplimentară pentru victime de 116 de dolari și costuri de judecată de 110 dolari .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata