Hramul Orașului Chișinău pe timp de pandemie: Ce au pregătit autoritățile

0 170

Primăria municipiului Chișinău îndeamnă cetățenii orașului, ca, de Hramul orașului, pe 14 octombrie 2020, să opteze pentru participarea la activitățile cultural-artistice din sectoare, pentru a evita aglomerările mari de oameni și a respecta măsurile de prevenire a infecției COVID-19.

Evenimentele care vor fi organizate în diferite locaţii și aproximativ la aceleași ore, vor fi transmise live, asfel ca cetățenii să poată asculta muzică în parcuri, zone verzi și chiar de acasă. În acest sens, manifestările cultural – artistice, vor putea fi urmărite în direct la Televiziunea Națională Moldova1şi pe portalul privesc.eu.

Potrivit primăriei Chișinău, pe parcursul întregii zile, în sectoarele capitalei vor avea loc recitaluri de muzică de diverse genuri, târguri ale meșterilor populari și de produse ECO, excursii la muzeul orașului Chișinău, expoziții foto, recitaluri de poezie, expoziții de carte și de măști, cinema în aer liber, demonstrații teatralizate de măiestrie hipică, spectacole muzical-literare cu dedicație orașului Chișinău etc.

Astfel, menționăm că evenimentele dedicate Hramului Chișinăului vor fi desfășurate, atât în centrul urbei, precum și în sectoare: în scuarul Monumentului Doinei și Ion Aldea-Teodorovici, la Rotonda din Parcul „Valea Morilor” și la Scările de Granit, în Parcul Ștefan cel Mare, în preajma Porților Sfinte, pe strada pietonală E. Doga, pe aleea de pe bd. Mircea cel Bătrân, în Parcul „Alunelul”, în scuarul de pe strada Bucuriei sau în Parcul „La Izvor” etc.

Mai multe detalii despre programul evenimentelor puteti citi AICI
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata