Igor Dodon continuă să atace diaspora: Să nu ne decidă soarta cei care de zeci de ani n-au fost acasă

0 98

Igor Dodon a continuat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, atacurile asupra diasporei, care a demonstrat o mobilizare fără precedent în turul I al alegerilor prezidențiale și care l-a votat în proporție foarte mică Dodon.

Dodon s-a adresat tuturor cetățenilor R. Moldova, în special celor de acasă, pentru că în viziunea lui Dodon votul celor din diasporă nu trebuie să decidă soarta R. Moldova.

„Haideți să ne gândim foarte bine ce facem pe 15 și haideți să ne mobilizăm masiv. Oare nu noi trebuie să decidem soarta acestei țări în care ne creștem copiii? Da, cei din diasporă tot sunt ai noștri, dar ei locuiesc acolo. Da, noi le-am dat dreptul de vot și e bine, lasă-i să voteze. Dar care vot trebuie să fie decisiv, noi care locuim în această țară sau să ne dăm soarta celor care de zeci de ani n-au fost în R. Moldova și poate nii nu vor să vină”, a declarat Dodon.

Amintim că, primul atac Dodon l-a făcut ieri când declarat că diaspora reprezintă „un electorat paralel” a cărei preferinţe se află „în disonanţă” cu preferinţele majorităţii cetăţenilor din interiorul R. Moldova.

 

sursa: deschide.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata