Igor Dodon, despre altercațiile din Parlament: Dacă îi dădeam „drumu” lui Vasea Bolea, pe vreo 6 îi cârliga dintr-o lovitură

0 194

Igor Dodon a declarat că deputații socialiști nu au dorit ieri violențe în Parlament și el nu le-a permis acest lucru, însă dacă îi ordona socialistului Vasile Bolea să atace, atunci acestea dintr-o lovitură „cârliga” șase deputați din opoziție.

„Cei care ieri s-au bătut au primit ordin de la mama lor, ce la conducerea partidului. Ați văzut ce europeni aveți voi. Încă o dată vă spun, dacă îi dădeam drumu lui Vasea Bolea, pe vreo șase îi cârliga acolo dintr-o lovitură. Eu le-am spus la deputați, în niciun caz nu vă dați la provocări. Ați văzut cum îi provocau, cum aruncau cu ulciorul în Batrîncea. Noi acolo avem câțiva maeștri în sport. Vasea Bolea a făcut rugby de performanță, Pascaru…, Grișa Novac este… și mulți, mulți alții”, a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii sale.

Amintim că ieri în Parlament au avut loc altercații, în câteva rânduri, între deputații din opoziție și cei din PSRM, care au votat legi pe bandă rulantă cu încălcarea regulamentului Parlamentului și a procedurilor stipulate în legi.

 

sursa: deschide.md

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata