Igor Dodon este candidatul PSRM la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie

0 55

Igor Dodon este oficial candidatul PSRM la alegerile prezidențiale.

Anunțul a fost făcut astăzi, 9 septembrie, când actualul șef al statului a venit însoțit la de 2 deputați socialiști, Vlad Batrîncea și Vasile Bolea, pentru a depune actele la Comisia Electorală Centrală.

Igor Dodon este prezent și el la CEC ca să înregistreze grupul de inițiativă pentru colectarea semnăturilor în vederea înregistrării sale în cursa pentru prezidențiale.

”Am decis să particip la alegerile prezidențiale în urma susținerii din partea cetățenilor cu o fermă convingere că trebuie de continuat acele inițiative social-economice care au fost lansate pe parcursul primului mandat.

Primul mandat a fost unul dificil. În plima etapă am luptat cu regimul oligarhic pe care am reușit să-l dăm jos, îl al doilea am fost loviți de pandemie, secetă și criză economică. Consider că am făcut față acestor provocări, am aigurat stabilitate, am achitat salariile și pensiile.

Cred că țara are nevoie de stabilitate și cred că trebie să fim foarte atenți la acei politicieni iresponsabili care se lansează în această campanie cu scopul de revanșare, care se află sub influența unor forțe externe. R. Moldova are nevoie de un lider puternic și responsabil, care respectă cetățenii și are cetățenia doar acestui stat”, a declarat Dodon.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata