Igor Dodon, întrebat dacă i-a purtat ghinion femeia care i-a ghicit în ouă

0 149

Femeia din Etulia care i-a ghicit în ouă lui Igor Dodon că va câștiga alegerile din primul tur se pare că i-a purtat ghinion. Rugat să comenteze această situație, candidatul independent a declarat în cadrul unei emisiuni TV că el nu ia în considerare astfel de preziceri, chiar dacă a avut multe asemenea asigurări în perioada campaniei.

”La fiecare întrevedere erau diferite persoane, sau un bătrânel sau o doamnă, care spuneau că: La sigur câștigați din primul tur. Eu aseară v-am visat, domnule președinte! Asta ghicește în nu știu ce! Eu cu ironie mă uit la lucrurile acestea. Nu subestimez opinia diveritor persoane în vârstă, dar nu cred eu în tot felul de lucruri de acestea. La întrecederea aceea erau cu soția și cu fiul mai mic. Am râs cu poftă de acest lucru. Eu de fapt mizez pe altceva. Mizez pe muncă, pe profesionalism și pe lucrul cu oamenii.”, a răspuns Igor Dodon.

În campania electorală dinaintea primul lui tur, Igor Dodon a spus în cadrul unei întâlniri cu alegătorii că o bătrânică din Etulia i-a ghicit în ouă că vă câștiga prezidențialele din primul tur.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata