Igor Dodon o îndeamnă pe Maia Sandu să lase ușa deschisă pentru discuții: După alegeri anticipate o să trebuiască să dăm mâna

0 116

Igor Dodon îndeamnă Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) să se abțină de la atacuri la adresa lui și a PSRM, fiindcă în urma alegerilor parlamentare anticipate va fi nevoit să se așeze la masa de negocieri tot cu socialiștii în vederea creării unei coaliții de guvernare. Declarația a fost făcută astăzi în cadrul emisiunii „Președintele răspunde”, scrie deschide.md.

„Maia Sandu se jura cu mâna pe Biblie, de fapt nu știu dacă recunoaște Biblia, că nu face coaliție cu Dodon, cu democrații… Și ce ai făcut, Maia Grigorievna? Ați semnat două acorduri de coaliție cu PSRM. Nu o mai faceți pe Ileana Cosânzeana! Fiți mai pragmatici, mai realiști ori credeți că o să luați majoritate parlamentară?”, a declarat Dodon.

„Nu veți avea posibilitatea să propuneți pe nimeni la funcția de prim-ministru. Lăsați ușa deschisă pentru discuții. Eu am discuții cu parteneri externi, inclusiv din Occident. Ei spun: noi înțelegem că Dvs. aveți cele mai mari șanse să câștigați și că aveți cel mai mare bazin electoral. Lansați diferite atacuri și pe urmă o să arătați stupid când o să veniți și o să dăm mâna, o să sărutați drapelul, pentru a intra în vreo funție”, a mai spus Dodon.

Totodată, Dodon a menționat că nu vede motive ca alegerile prezidențiale să fie amânate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata