Igor Dodon s-a lansat în campania electorală pentru funcția de șef al statului: Moldova are nevoie de stabilitate și o politică responsabilă

0 84

Igor Dodon s-a lansat oficial în cursa electorală. Evenimentul a început la ora 10.00, iar cel care l-a introdus a fost deputatul Vlad Bătrîncea. Evenimentul s-a desfășurat pe un șantier de construcție a unui drum. Alături de el au fost mai mulți susținători, inclusiv Zinaida Greceanîi, bașcanul Găgăuziei Irina Vlah, primari socialiști și un grup de veterani.

„Moldova are nevoie de o politică responsabilă, de o politică echilibrată, de conducători care au grijă de oameni. Acești 4 ani de mandat au fost destul de dificili. Împreună am dat jos un regim oligarhic. În acest an facem față unor crize fără precedent: pandemia COVID, seceta, criza economică. În pofida tuturor greutăților, reușim să menținem și să gestionăm situația din Moldova”, a declarat Dodon.

Igor Dodon a menționat că nu are intenția de a lupta cu cineva, iar Moldova are nevoie de o perioadă stabilă. Acesta a anunțat 7 „piloni” pe care se va baza platforma sa electorală:

1. grija față de oameni;

2. oraș confortabil și sate moderne;

3. economia durabilă;

4. apărarea și consolidarea statalității;

5. politica internă;

6. politica externă echilibrată;

7. păstrarea valorilor creștine și tradiționale.

Evenimentul a fost transmis în direct cu mai multe camere, inclusiv o dronă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata