Igor Dodon: Toți să stea liniștiți. Guvernul Chicu nu va fi demis

0 72

Guvernul Chicu nu pleacă în demisie, dar nici nu va fi demis de opoziție până la sfârșitul campaniei prezidențiale din luna noiembrie. Declarațiile au fost făcute de șeful statului, Igor Dodon, în cadrul unei ediții speciale la Prime TV.

„Guvernul Chicu nu pleacă în demisie până la sfârșitul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale. Acest Guvern rămâne și își îndeplinește atribuțiile, așa cum este acum, cel puțin până la sfârșitul campaniei pentru prezidențiale. Noi avem majoritatea parlamentară ca să avem acest Guvern. De aceea, cel puțin pentru următoarele două luni să stea liniștiți toți, pentru că acest Guvern, care în opinia mea face față lucrurilor, cu toate riscurile care sunt, acest guvern rămâne și își îndeplinește atribuțiile așa cum este”,”, a declarat Igor Dodon.

Totodată, președintele a recunoscut că are unele nemulțumiri față de activitatea Guvernului pe anumite domenii, însă a refuzat să le numească.

„Am multe întrebrebări față de acest Guvern, dar hai să vedem cum se ispravește într-o situație foarte dificilă.Imaginați-vă că era Guvernul de anul trecut, de care au râș cei din jur, dar acum situația e foarte dificilă și acești oameni găsesc posibilitatea să susțină cheltuielile bugetare, salariile, pensiile, 1600 de lei pentru fiecare pensionar cu pensia mai mică de 3000 de lei, a găsit 1 miliard de lei, să nu stopeze reparația drumurilor, să vină cu majorarea salariilor la medici. Nimeni nu este perfect, toți fac greșeli, și președintele țării face greșeli, inclusiv eu.”, a menționat Dodon.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata