Igor Dodon va reveni la conducerea PSRM după ce Maia Sandu va fi învestită în funcția de președintă

0 286

Igor Dodon va reveni la conducerea PSRM după ce Maia Sandu va fi învestită în funcția de președintă. Despre aceasta a anunțat politicianul după ce a avut o întrevedere cu fracțiunea parlamentară astăzi, 16 noiembrie, scrie tv8.md.

„Am fost unanimi în opinia că cei circa 50% de alegători din țară, care au votat pentru candidatura mea, reprezintă un segment impunător al societății, așteptările cărora nu pot fi neglijate. Am decis că vom merge ferm înainte, apărându-le interesele și viziunile. Vom depune toate eforturile ca angajamentele date oamenilor să le realizăm cu succes. De asemenea, am constatat necesitatea de a evita o posibilă criză politică, care ar provoca după sine aprofundarea problemelor în economie și un colaps social. În opinia socialiștilor, o criză politică și guvernamentală ar însemna intrarea în incapacitate de plată a salariilor și pensiilor, fapt care trebuie evitat. Mi-am exprimat speranța, că în urma întrevederilor pe care urmează să le inițiez și cu alte grupuri parlamentare, o soluție eficientă în acest sens va fi identificată”, a menționat Dodon într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Dodon a menționat că în cadrul întrevederii deputații socialiști au propus ca acesta să revină la conducerea PSRM, urmând ca acest fapt să se producă în conformitate cu prevederile statutare ale formațiunii.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata