Igor Popa spune că va face noi dezvăluiri. Va fi vizat fostul lider PD, Vladimir Plahotniuc

0 425

Fostul avocat al lui Vlad Filat, Igor Popa, spune că va face noi dezvăluiri. Deja, de această dată, va fi vizat  Vladimir Plahotniuc, fostul lider PD.

„În timpul apropiat, poate la mijlocul acestei săptămâni, eu am solicitat să fie organizată o nouă emisiune, unde voi ieși cu noi dezvăluiri despre crimele comise de Plahotniuc, despre hotelul cumpărat la Miami. Și multe alte detalii. O să înțelegeți unde s-au dus banii poporului moldovenesc”, a menționat Igor Popa.

Avocatul lui Vladimir Plahotniuc, Lucian Rogac, a menționat că va face declarații după ce va apărea emisiunea despre care a menționat Igor Popa.

Precizăm că săptămâna trecută, avocatul Igor Popa a dezvăluit într-o emisiune TV că în timp ce se afla în penitenciar, Vlad Filat a avut parte de mai multe beneficii din partea fostului lider PD, Vladimir Plahotniuc.

„Îmi povestea că într-o seară Plahotniuc i-a organizat o masă copioasă cu șampanie și cu prieteni. Filat s-a îmbătat și nu ajungea până la celulă. Altă dată îmi povestea că i-a trimis cadouri de Crăciun. Filat și Plahotniuc sunt un întreg. Nu uitați asta. Acești doi complici, care au participat la jaful bancar, cooperează până astăzi. Ei vorbesc la telefon”, a declarat atunci Igor Popa.

Ulterior, acuzațiile au fost respinse de Vlad Filat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata