Ilan Șor, despre relația cu Vladimir Plahotniuc: „Vorbim la telefon despre viață, familie, copii”

0 39

S-au văzut ultima dată în 2019, dar periodic discută la telefon despre viață, familie și copii. Este declarația lui Ilan Șor desprea relația sa cu Vlad Plahotniuc.

Despre aceasta Șor a vorbit în timpul interviului online de la „Politica Nataliei Morari”, de la TV8.

În primul rând, Vlad Plahotniuc pentru mine este un om ca oricare altul. El este un om pe care îl respect. Sunt de părere că multe lucruri bune au fost făcute de el,

au fost realizate bine, sunt bune. Sunt și multe lucruri care poate au fost realizate nu chiar bine, dar despre asta ar trebui să se expună oamenii.

Nu trebuie să judecăm un om doar pentru faptul că cineva face declarații despre acest om”, a declarat Șor.

Totodată, în timpul interviului Șor a menționat că nu este instrumentul lui Plahotniuc, așa cum se vehiculează: „Eu sunt o personalitate care singur decide

și are o părere asupra problemelor, eu nu sunt influențat de nimeni. Pe mine și pe Plahotniuc niciodată nu ne-au legat banii.

Politica tot nu ne-a legat, pentru că avem viziuni politice diferite”.

Întrebat când s-a văzut sau a vorbit cu Plahotniuc ultima dată, acesta a declarat că s-au văzut ultima dată în 2019, dar la telefon vorbesc periodic.

Ultima dată am discutat la telefon acum câteva săptămâni. Am discutat despre viață, familie, copii, despre ce discută oamenii. Comunicăm destul de apropiat.

Nu văd în asta vreo problemă”, a mai spus Șor.

Cât despre relațiile de afaceri intre aceștia, Șor a subliniat că cu 11 ani în urmă, una din companiile lui a cumpărat de la Vlad Plahotniuc un avion,

însă a refuzat să spună cât la costat acest lucru: „Am mai cumpărat diferite active, dar acestea sunt chestii economice, care nu ar trebui să fie publice”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata