Ilan Şor este gata să prezinte numele beneficiarilor reali ai furtului din sistemul bancar, dar cu anumite condiţii

0 118

Ilan Şor este gata să prezinte numele beneficiarilor reali ai furtului din sistemul bancar, dar cu anumite condiţii. Prima și cea mai importantă este anularea mandatului de arest pe numele său, pe care liderul Partidului ”ȘOR” o consideră ilegală. Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii “În centrul atenţiei” de la Publika TV. În cadrul intervenției live, politicianul a evitat să dea nume, dar a dat de înţeles că unii funcţionari ar fi interesaţi ca frauda bancară să nu fie investigată corect.

“Din păcate, sunt prea mulţi beneficiari. Eu nu vreau acum şi nici nu am dreptul să divulg anumite informaţii secrete din cadrul anchetei. Sunt gata chiar mâine să depun mărturii despre toate cele întâmplate, despre numele beneficiarilor, dar doar atunci când voi putea fi în sala de judecată”, a menționat Ilan Șor, preşedintele Partidului “ŞOR”.

Ilan Șor a declarat că nu poate să divulge unde se află în prezent: “Eu nu mă ascund, sunt nevoit să mă aflu într-un loc sigur pentru că, din păcate, unele forţe încearcă să mă persecute.”

Totodată, liderul Partidului ”ȘOR” este sigur că formaţiunea pe care o conduce va ajunge în viitorul legislativ şi este gata să creeze o majoritate cu orice forţe politică.

“Suntem gata să fim cu cei care vor susţine programul nostru. Sincer, mi-e tot una, adică nu am simpatii sau antipatii”, a spus Șor.

În 2017, Ilan Şor a fost condamnat în primă instanţă la şapte ani şi şase luni de închisoare în penitenciar de tip semiînchis, în cadrul dosarului ce vizează dispariția banilor de la Banca de Economii, Banca Socială și Unibank.

 

 

sursa: publika.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata