IMPORTANT! ANC crește numărul de ceremonii de depunere a jurământului de credință față de România

0 133

Autoritatea Națională pentru Cetățenie (ANC) cine cu un anunț important privind depunerea jurământului de credință față de România la sediul ANC. Astfel, instituția vine în întâmpinarea numeroaselor solicitări de depunerea a jurământului de credință față de România prin creșterea numărului de ceremonii, scrie deschide.md.

„În contextul pandemiei de COVID-19, activitatea de depunere a jurământului de credință față de România la sediul Autorității Naționale pentru Cetățenie a fost diminuată ca urmare a aplicării măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus. Pentru a veni în întâmpinarea numeroaselor solicitări de depunere a jurământului de credință față de România primite din partea persoanelor cărora le-au fost aprobate cererile de dobândire/redobândire a cetățeniei române, președintele ANC a dispus creșterea substanțială a numărului de sesiuni/ceremonii de depunere a jurământului de credință față de România în următoarea perioadă”, anunță ANC.
Autoritatea subliniază că, ceremoniile de jurământ vor avea un număr de persoane per sesiune adecvat pentru a se asigura distanțele minime recomandate și normele sanitare în conformitate cu prevederile legale.

Noul calendar de depunere a jurământului de credință față de România va fi următorul:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata