Încă 11 decese în rândul persoanelor infectate cu noul coronavirus. Bilanțul urcă la 3424 de morți

0 39

Alte 11 persoane au decedat în urma complicațiilor provocate de virusului COVID-19 în ultimele 24 de ore, anunță autoritățile din Sănătate.

Deces 3414: Bărbat de 72 ani, din mun. Orhei. Internat la SCR. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială.

Deces 3415: Bărbat de 57 ani, din r-nul Ungheni. Internat la SR Ungheni. Comorbidități: anemie, infarct.

Deces 3416: Femeie de 83 ani, din r-nul Strășeni. Internată la SR Strășeni. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială.

Deces 3417: Bărbat de 73 ani, din mun. Chișinău. Internat la SCM Arh. Mihail. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 3418: Femeie de 73 ani, din mun. Chișinău. Internată la SCM Sf. Arh. Mihail. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 3419: Bărbat de 79 ani, din r-nul Orhei. Internat la SR Orhei. Comorbidități: hipertensiune arterială, sindrom hepato-renal.

Deces 3420: Bărbat de 65 ani, din mun. Chișinău. Internat la SCR. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, pielonefrită cronică.

Deces 3421: Femeie de 75 ani, din mun.Chișinău. Internată la IF Chiril Draganiuc. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 3422: Bărbat de 70 ani, din R-nul Taraclia. Internat la SR Taraclia. Comorbidități: insunficiență cardiacă, cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 3423: Bărbat de 81 ani, din r-nul Hîncești. Internat la SR Hîncești. Comorbidități: pancreatită cronică, insuficiență cardiacă.

Deces 3424: MSMPS exprimă sincere condoleanțe familiei îndurerate și colegilor, în legătură cu trecerea în neființă  a dlui Țezari Luchianov, în vârstă de 51 ani, care a activat timp de 31 de ani în funcția de felcer în cadrul Substației de Asistență Medicală Urgentă Cahul. MSMPS apreciază dedicația, onestitatea, profesionalismul și grija față de pacienți, manifestată de-a lungul anilor. Dl Luchianov a fost transferat la data de 19 decembrie de la Spitalul Raional Cahul, la Institutul de Medicină Urgentă. Dumnezeu să-i primească sufletul în împărația Sa.

Până la ziua de azi, 73 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata