Încă 31 de persoane și-au pierdut viața cu noul coronavirus. Bilanțul urcă la 4590 de morți

0 30

Încă 31 de persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Despre aceasta anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Astfel, numărul total al deceselor în R. Moldova a ajuns la 4590.

Deces 4560: Femeie de 70 de ani, din r. Cimișlia. Internată la SR Hîncești. Comorbidități: cardiopatie ischemică.

Deces 4561: Femeie de 79 de ani, din r. Cimișlia. Internată la SR Hîncești.

Deces 4562: Bărbat de 64 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCM ’’Gh.Paladi’’. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate morbidă.

Deces 4563: Bărbat de 78 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCM „Gh. Paladi”. Comorbidități: hipertensiune arterială, fibrilație atrială cronică.

Deces 4564: Bărbat de 77 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCM „Gh. Paladi”. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 4565: Femeie de 87 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCM „Gh. Paladi”. Comorbidități: hipertensiune arterială, fibrilație atrială cronică.

Deces 4566: Bărbat de 63 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCM „Gh. Paladi”. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 4567: Femeie de 74 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCM „Gh. Paladi”. Comorbidități: hipertensiune arterială, angor pectoral.

Deces 4568: Bărbat de 55 de ani, din r. Nisporeni. Internat la SR Nisporeni. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 4569: Femeie de 69 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCM “Sf. Arhanghel Mihail”. Comorbidități: angină pectorală, hipertensiune arterială.

Deces 4570: Femeie de 59 de ani, din r. Rezina. Internată la SR Rezina. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 4571: Bărbat de 71 de ani, din r. Călărași. Internat la SR Călărași. Comorbidități: angor pectoral, diabet zaharat.

Deces 4572: Bărbat de 63 de ani din r. Călărași. Internat la SR Călărași. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 4573: Femeie de 77 de ani, din r. Cahul. Internată la SR Cahul. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență renală cronică.

Deces 4574: Femeie de 67 de ani, din r. Ialoveni. Internată la SR Ialoveni. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 4575: Bărbat de 49 de ani, din r. Criuleni. Internat la SR Criuleni. Comorbidități: obezitate, cardiopatie ischemică.

Deces 4576: Bărbat de 70 de ani, din r. Rezina. Internat la SR Rezina. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 4577: Femeie de 68 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCM „Sfînta Treime”. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 4578: Femeie de 68 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 4579: Bărbat de 72 de ani, din r. Ialoveni. Internat la SCR. Comorbidități: angor pectoral.

Deces 4580: Femeie de 79 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4581: Bărbat de 67 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 4582: Femeie de 58 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCR. Comorbidități: diabet zaharat.

Deces 4583: Femeie de 61 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 4584: Femeie de 69 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCR.

Deces 4585: Femeie de 79 de ani, din r. Ialoveni. Internată la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 4586: Femeie de 74 de ani, din r. Briceni. Internată la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, pancreatită cronică.

Deces 4587: Bărbat de 80 de ani, din r. Dondușeni. Internat la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, disfuncție renală.

Deces 4588: Cu profund regret, anunțăm trecerea în neființă a Dlui Eugeniu Valic, în vârstă de 69 de ani, medic oncolog chirurg care activa la Spitalul Raional Cahul

de peste 40 de ani, ocupând de-al lungul activității mai multe funcții. Dl Eugeniu Valic și-a dedicat întreaga viață meseriei nobile, activând cu profesionalism

și responsabilitate. Exprimăm profundă compasiune și condoleanțe familiei îndurerate și întregului colectiv al Spitalului Raional Cahul.

Acesta a fost internat pe data de 8 martie la Spitalul Raional Cahul. Dumnezeu să îl odihnească în pace.

Deces 4589: Exprimăm compasiune și sincere condoleanțe familiei îndurerate și colegilor, în legătură cu trecerea în veșnicie a Dnei Ludmila Voicu,

în vârstă de 53 de ani, asistentă medicală la Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase de Copii din Chișinău.

Aceasta a fost internată la Spitalul Clinic Republican pe data de 7 martie. Dumnezeu să-i primească sufletul în Împărăția Sa.

Deces 4590: Cu profund regret, MSMPS exprimă sincere condoleanțe familiei îndurerate și colegilor, în legătură cu trecerea la cele veșnice a Dnei Parascovia Mamulat, în vârstă de 74 de ani, care a activat timp de 45 de ani în calitate de medic de familie la Centrul Medicilor de Familie Coșnița, Dubăsari.

Aceasta a fost internată la Spitalul Clinic Republican pe data de 11 martie. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Până la ziua de azi, 102 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata